Så här visar en sida som PDF

February 22

Så här visar en sida som PDF


Ibland är det bra att ha en webbsida presenteras som en PDF-fil. PDF-filer nuvarande texten som är lätt att navigera och referens. Du kan också visa en PDF även om du är offline --- en Internet-anslutning är inte skyldig att visa det, när det sparas på datorn. Men det finns inget enkelt sätt att automatiskt visa en webbplats som en PDF, om du inte har Adobe Acrobat installerat på din dator. Och medan vissa sidor PDF-versioner av sina uppgifter, inte var och en. Med ett webbaserat konverteringsprogram, men du kan konvertera en webbsida till en PDF-fil.

Instruktioner

Förberedelse för tittar på en webbsida som en PDF

1 Ladda ner en gratis PDF-läsare. PDF (Portable Document Format) använder en specialiserad betraktaren att göra informationen läsbar. Klicka på länken på nedladdningssidan och spara filen på din dator för att använda PDF-läsare.

2 Leta efter en länk på webbsida du vill se som en PDF, erbjuder sig att konvertera eller ladda ner sidan till en PDF-fil. Många webbplatser erbjuder denna möjlighet, och den resulterande filen är speciellt formaterad för PDF, så layouten blir läsbar.

3 Välj alternativ för att visa en utskriftsvänlig version av sidan du önskar --- alternativet är väl synlig på sidorna som erbjuder detta val. Den resulterande sidan är speciellt formaterad överföra till PDF utan reklam.

Webbaserade omställningsprogram

4 Använd PDF-o-matic för att visa en sida som PDF. Högerklicka för att kopiera webbadressen --- den unika webbsidans adress --- på webbplatsen du vill se som en PDF-fil. Högerklicka igen för att klistra in webbadressen i rutan längst upp i PDF-o-matic webbplats (se referenser). Se till att ta bort den extra "http: //" som resulterar. Klicka på "Skapa PDF" -knappen för att visa PDF.

5 Välj Web2PDF att konvertera en webbsida till en PDF-fil (se referenser). För in webbadressen till den webbplats som du vill konvertera till rutan på Web2PDF hemsida. Klicka på "Konvertera till PDF" för att få din PDF-fil. Du kommer omedelbart se en Adobe ikon, tillsammans med orden "PDF skapat", precis under rutan, tillsammans med filinformation som storlek. Klicka på "Hämta PDF-fil" för att spara på din dator. Öppna nedladdningen, med hjälp av en PDF-läsare, för att visa sidan sparas i PDF.

6 Välj Evo PDF för att konvertera en webbsida till en PDF-fil på nätet (se referenser). Kopiera och klistra in webbadressen till den sida du vill se som en PDF-fil i rutan presenteras längst upp på sidan. Markera rutan "Konvertera till PDF" välja formateringsalternativ och välja att antingen öppna PDF-filen som en bifogad fil eller online --- vilket innebär att PDF-filen öppnas i webbläsaren själv. Klicka på "Konvertera." Observera att detta är en "rättegång", namnet på PDF och källa som visar i nedladdningen pop-up visar Evo webbplats, inte den sida du konverterar. Välj att spara eller visa den resulterande filen.

7 Konvertera en webbsida till PDF med Baltsoft PDF-omvandlare (se referenser). Ange webbadressen som du vill konvertera till en PDF i rutan längst upp på sidan. Välj "URL" där det frågar vad man ska konvertera; det andra alternativet är att konvertera en fil. Skriv in din e-postadress på begäran. Klicka "konvertera filen" och använda datorns WinZip för att extrahera den resulterande filen, spara den på skrivbordet i en mapp. Klicka på mappen för att visa PDF-kopia av webbplatsen du har skapat.

Tips

  • Andra versioner av Web-to-PDF program finns; vissa är mer komplexa. Experimentera med vad som fungerar bäst för dig.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com