Saker som arbetar med Evernote

October 12

Evernote är en antecknings program som fungerar med en mängd olika datorplattformar, som ger tillgång till filer från nästan var som helst. Programmet använder en online backup-system för att synkronisera filer, som kan nås via ditt konto. För att komma åt filer måste användarna äger enheter som är kompatibla med Evernote, som är många.

mobilspel

Evernote för mobiltelefoner låter användare redigera eller visa sina filer på språng. Den mobila versionen av Evernote fungerar med iPhone, iPod Touch, iPad, Android, Blackberry, Palm och Windows-telefoner. Eftersom synkroniseringsfunktionen i programmet är automatisk, anteckningar som sparats på andra datorplattformar är omedelbart tillgängliga på mobilappen.

Desktop och hårdvara

Versioner av Evernote skrivbordsprogram finns för Mac och Windows-plattformar, där användarna kan redigera någon av sina anteckningar. Ytterligare typer av hårdvara integrera Evernote kompatibilitet, inklusive skannrar och skrivare. Vissa skrivare, som Nokia N900, Canon imageformula P-150 och Lexmark SmartSolution linjen, är direkt kompatibel med "Evernote." Andra program, som Ideapaint, Fujitsu ScanSnap, Ricoh App2Me och Eye-Fi, arbete med flera modeller av varje typ av hårdvara.

Programvara

Andra internetprogram arbetar också med Evernote. En Evernote integrationer låter användare enkelt skapa anteckningar från inlägg på Twitter, med hjälp av din Twitter inloggnings. En annan funktion i Evernote gör programarbetet med e-post - varje Evernote-konto skapar en personlig e-postkonto, där användarna kan skicka anteckningar från alla plattformar för integration med sitt konto.

andra appar

Ett antal andra mobila applikationer ökar Evernote funktioner, inklusive AudioMark, Awesome Note, Business Card Manager och FastFinga. AudioMark låter användare ta anteckningar medan du lyssnar sin iPod och importera dem till Evernote, medan enorma not innehåller anteckningar, Evernote funktionalitet, och att göra-listor. Som namnet antyder, Business Card Manager skannar och sparar visitkort till Evernote, medan FastFinga fångar handskrivna anteckningar i Evernote.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com