Toshiba Satellite P200 Felsökning

October 15

Toshiba Satellite P200 Felsökning


P200 serie Toshiba bärbara datorer är avsedda för dem som har krävande datorbehov. Dessa datorer har snabba processorer, en stor hårddisk och en aktuell operativsystemet. Men om du har problem med din Toshiba P200 rekommenderar Toshiba flera felsökningspunkter innan du ringer för att schemalägga service. Dessa felsökningsmetoder kommer att se till att problemet inte orsakas av ett vanligt problem eller tillsyn.

Koppla kringutrustning

Även kringutrustning kan bidra till att stärka datorns funktion, kan de också vara en källa till problem. Koppla alla kringutrustning som är ansluten till datorn (inklusive trådlösa kringutrustning och adaptrar) och sedan starta om datorn. Detta inkluderar webbkameror, spelkontroller, och små elektroniska apparater använder den bärbara datorn för laddning. Överskott kringutrustning kan orsaka datorns minne för att dra, vilket kan orsaka frysning och att datorn låser frågor. När du startar om datorn med kringutrustning frånkopplad, skall minnet "reset" och du kommer att kunna använda datorn igen.

Kontrollera strömproblem

Även Toshiba P200 har en intelligent energihanteringssystem, om en av komponenterna i din energischema misslyckas, kan det leda till att datorn inte fungerar. Om du använder batteriet, ansluta datorn till ett vägguttag och sedan tar bort batteriet. Om datorn inte fungerade på grund av att en överhettning batteri eller fel program energisparfunktioner. Om du märker att datorn inte kommer att köras om inte inkopplad, byta ut batteriet och dubbelkolla energisparinställningar som finns i systemfältet.

Problem med tillgång till Internet

Om det finns problem med att ansluta till Internet, finns det antingen ett problem med den trådlösa transceivern eller ConfigFrees program som hanterar enheten. Först dubbelkolla den trådlösa omkopplaren på utsidan av datorn och se till att den är aktiverad (det bör finnas en liten belysta indikerar strömstatus av den trådlösa transceivern). När du har sett till att transceivern är på, öppnar ConfigFree programvara, som finns i systemfältet och utför sökoperationen för närliggande nätverk. Om inga nätverk hittas, närma sig den trådlösa källa. Om du fortfarande inte kan ansluta till ett trådlöst nätverk, installera ConfigFrees programvara. När programmet har installerats, försöker anslutningen igen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com