Hur konvertera en bild för tecknad filter i Photoshop

July 2

Hur konvertera en bild för tecknad filter i Photoshop


Adobe Photoshop är ett kraftfullt verktyg som låter dig manipulera digitala bildfiler. En av de många funktionerna i Photoshop är förmågan att sätta in filter. Filter i Photoshop härstammar från begrepp som används i fotografi att placera ett filter över en lins. Det låter dig helt enkelt att ändra hur den ursprungliga bilden visas. Konvertera ett foto till en film kräver användning av "Poster Edges" filter och "Cutout" filter i Photoshop.

Instruktioner

1 Öppna Adobe Photoshop samt den ursprungliga bilden som du vill konvertera till en tecknad serie.

2 Öppna "Poster Edges" filter genom att klicka på "Filter" -fliken längst upp i ansökan. Välj sedan "konstnärliga" och "Poster kanter." En dialogruta som låter dig ändra inställningar visas. Klicka på "OK" för att använda standardinställningarna.

3 Ändra "ljusstyrka och kontrast" inställningar genom att klicka på "Bild" -fliken. Välj sedan "Justeringar" och "Ljusstyrka / Kontrast." Ställ in "Brightness" till "10" och "Kontrast" till "30" Klicka på "OK" för att spara dina inställningar.

4 Tillämpa "cutout" filter för att slutföra den tecknade utseende av bilden. Klicka på "Filter", "konstnärliga" och "Cutout". Klicka på "OK."

5 Spara filen. Var noga med att ändra filnamnet om du vill behålla den gamla filen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com