Mac skrivaren Felsökning

April 6

Mac skrivaren Felsökning


Om skrivaren inte svarar när du försöker skriva ut från en Macintosh-dator, kan problemet vara så enkelt som en lös USB eller strömkabeln eller en programvarukonflikt som kräver att ta bort skrivaren från listan över tillgängliga skrivare, enligt Apple plats. Skrivarens inställningar finns i Skrivare och fax avsnitt i Systeminställningar och kan tas bort och läggas att uppdatera skrivarens drivrutiner. Som en sista utväg, kan du behöva reparera skivbehörigheter med hjälp av Skivverktyg programmet på Macintosh-datorn.

Instruktioner

Utskrifts Connectivity Felsökning

1 Ta bort ström och USB-kabeln från skrivaren. Sätt i strömkabeln ordentligt i skrivarens baksida makt port och anslut den andra änden av strömkabeln till ett annat eluttag för att avgöra om problemet är en defekt eluttag. Sätt i USB-kabeln tillbaka in i USB-porten på skrivaren.

2 Tryck på strömbrytaren för att stänga av skrivaren och tryck på strömbrytaren igen för att starta om skrivaren. Klicka på "Go" högst upp på skrivbordet skärmen och välj "Verktyg" från rullgardinsmenyn. Dubbelklicka på "Utskrifts" för att kontrollera status för skrivaren. Klicka på "Visa Köer" och klicka på någon kö dokument i fönstret utskriftsjobb. Klicka på "Delete" för att ta bort dem från kön.

3 Klicka på "Apple" -ikonen i det övre vänstra hörnet på skrivbordet och klicka på "Systeminställningar" från rullgardinsmenyn. Välj "Skrivare och fax" -ikonen, klicka på namnet på skrivaren i Skrivare och fax sidofält, och klicka på "-" för att ta bort den.

4 Klicka på "+" knappen i Skrivare och fax fönstret genom att klicka på namnet på skrivaren i listan över upptäckta enheter och klicka på "Lägg till" knappen för att lägga till skrivaren igen som standardskrivare. Öppna alla dokument och klicka på "File" och "Skriv ut" för att testa skrivaren.

Felsöka med Skivverktyg

5 Klicka på "Go" högst upp på skrivbordet skärmen, och klicka på "Verktyg" från rullgardinsmenyn. Dubbelklicka på "Skivverktyg" -ikonen och klicka på "Macintosh HD" -ikonen i Skivverktyg sida bar.

6 Klicka på "Reparera skivbehörigheter" för att starta skiv tillstånd reparationsprocessen, och håll "Command" och "Q" samtidigt för att avsluta programmet när disk reparationen är klar.

7 Öppna alla dokument och klicka på "File" och "Skriv ut" för att testa skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com