Hur får man fler Twitter och Facebook anhängare och fläktar

April 5

Den viktigaste delen av att använda sociala nätverk framgångsrikt är att titta på själva namnet. Twitter och Facebook är både om att vara social och nätverk med andra. Som ni locka fler anhängare på Twitter och fans till din Facebook-sida, kom ihåg att kvalitet är bättre än kvantitet. Använda system för att "få efterföljare snabbt!" sällan resulterar i att locka människor som verkligen är intresserade av ditt meddelande, produkter eller tjänster. Det är bättre att ha en 100 die-hard fans ivriga att höra vad ni har att säga än 100.000 människor som ignorerar dig.

Instruktioner

1 Var dig själv. Även om ditt mål är att sälja en produkt eller tjänst, talar äkthet volymer i sociala nätverk. Försök inte att gömma sig bakom en avatar. Lära känna människor och låta dem lära känna dig. Föreställ Twitter och Facebook som ett cocktailparty. Var positiv, optimistisk, lyssna på andra, och inte grävling människor med vad du säljer.

2 Känner till din målgrupp. Publicera innehåll som publiken kommer att älska. Inte behandla dina fans och Twitter anhängare samma. Människor kommer till båda webbplatserna av olika skäl. Till exempel, kan samma person gå till Twitter för att hitta intressant information om arbete, men gå till Facebook för att skämta med vänner och hitta distraktioner från arbete.

3 Posta ofta. Ju mer aktiv du är på Facebook och Twitter, kommer oftare människor ser dig. Ju fler människor ser dig, desto mer sannolikt är det att de kommer att dela dina inlägg med andra, genom att gilla det på Facebook, eller retweeting den på Twitter. Ju fler människor dela ditt innehåll, desto mer sannolikt andra är att hitta dig, följa dig, eller bli en raving fan på Facebook.

4 Få sociala bokmärken för både Twitter och Facebook för din webbplats. Sätt Facebook och Twitter märken på din webbplats samt, så att människor som kommer till din webbplats vet att du är på båda dessa tillämpningar. Inkludera Twitter och Facebook länkar i din e-signaturer, om reklam och visitkort.

5 Låt dina Twitter anhängare vet hur man hittar du på Facebook. Berätta för dina fans på Facebook var man kan hitta dig på Twitter.

6 Gå med i grupper. Hitta grupper på Facebook och Twitter med intressen som liknar ditt. Lär känna dessa människor och interagera med dem. Det finns grupper för företagare, skärm författare, bloggare, konstnärer, högtalare, stanna hemma moms, ensamstående pappor, och otaliga andra. Om det inte finns några populära grupper i ditt område av expertis redan överväga att starta eget.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com