Hur man gör en flyer med Gimp

May 10

Flyers är pappersark som innehåller information om en person, objekt, plats eller händelse. Även om vissa reklamblad är dubbelsidiga, de flesta av dem är vanligen enkelsidiga och liknar en liten affisch. En väl utformad flygblad är både informativ och visuellt tilltalande, därför att de ofta skapas med hjälp av grafisk design mjukvara, såsom GNU Image Manipulation Program, eller GIMP. GIMP erbjuder inte bara designers verktyg som de behöver för att skapa en attraktiv annons, det ger också sätt för designers att exakt överensstämma med professionella storlek och upplösning standarder.

Instruktioner

1 Starta GIMP, klicka på Arkiv-menyn och välj "Ny" för att öppna "Skapa en ny bild" dialogrutan.

2 Välj en enhet i listrutan under "Image Size" rubrik. Standardenheten är pixlar, men de flesta skrivare specificera sina flygblad storlekar i inches eller millimeter.

3 Bestäm om du vill ha en fullständig eller en halv plåt flygblad. För en fullständig ark, typ "8,5" i bredd rutan och "11" i höjd rutan. För en halv ark flygblad, bör dina mått vara 5,5 "med 8,5".

4 Välj "Stående" eller "Liggande" orientering.

5 Klicka på plustecknet bredvid "Avancerade alternativ" på väg till expandera detta avsnitt.

6 Typ "300" i "X Upplösning" och "Y Upplösning" lådor, klicka sedan på "Ok". Detta skapar ett projekt med 300 pixlar per tum, vilket är standardupplösningen för professionella utskrifter.

7 Lägg till bilder och text till ditt projekt. GIMP Toolbox innehåller dussintals verktyg för att hjälpa dig att designa din flyer.

8 Spara projektet som framsidan av din flyer.

9 Skapa ett nytt projekt om du vill göra en dubbelsidig flygblad. Upprepa steg du utfört för att göra framsidan.

10 Spara detta projekt som baksidan av din flyer.

11 Skriv framsidan av flygblad, sedan tillbaka papperet i skrivaren och skriva ut på baksidan. Du kan även spara dina GIMP projekt som .jpg eller .tiff fil och ta bilderna till en professionell skrivare.

Tips

  • Se till att du vet hur papperet matas in i skrivaren innan du skriver ut på baksidan av din flygblad. Om du sätter i papper på fel sätt, kommer baksidan vara upp och ner när den främre är högra sidan uppåt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com