Hur man sparar till iDisk från iPad

May 1

Ett inslag i Apples MobileMe är iDisk, vilket ger online-lagring tillgänglig överallt. Om du också råkar ha en iPad kan du använda iDisk för att ladda och spara iWork-dokument i stället för laddning via iTunes och synkronisera din iPad. Du kan spara dokument till iDisk i Pages, Numbers och Keynote via Wi-Fi eller 3G Internet-anslutning. Apple tillhandahåller även en gratis iDisk iPad-app för att hantera dina filer och dokument.

Instruktioner

1 Tryck på ikonen app för Pages, Keynote och Numbers. Alla tre av dessa iWork apps för iPad använder samma system för att spara dokument till iDisk.

2 För fingret åt vänster eller höger i "Mina dokument" fönstret för att välja det dokument som du vill spara på din iDisk. Om appen öppnas direkt till det senaste dokumentet du arbetade på, trycker du på "Mina dokument" -knappen i det övre högra hörnet av appfönstret.

3 Tryck på "Skicka" -ikonen, som ser ut som en rektangel med en pil som kommer ut av det.

4 Tryck på "Kopiera till iDisk." Ange ditt MobileMe inloggningsuppgifter för att logga in. Du behöver bara logga in på ditt iDisk gång när du använder iWork apps. Du förblir inloggad efter det.

5 Tryck på i vilket format du vill spara dokumentet. Sidor, Keynote och Numbers kan du spara dokument i standard Apple-format, PDF-format och deras respektive Microsoft Office-format - DOC, PPS och XLS.

6 Tryck här för att välja en destination på din iDisk för att spara dokumentet. Tryck på "Kopiera" -knappen för att skicka en kopia av dokumentet till iDisk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com