Hur man tar Xerox 3500 Apart

September 5

Hur man tar Xerox 3500 Apart


Xerox utformade Phaser 3500 skrivaren som en hög kapacitet, nästan självgående maskin. Skrivaren kräver endast 10 sekunder att värma upp för sin första tryckjobb. Den skriver ut upp till 35 sidor per minut. Maskinen kan också göra 1200 punkter per tum, vilket är nära fotokvalitet upplösning. Även om Phaser 3500 har imponerande egenskaper och funktioner, med jämna mellanrum behöver det påfyllning i vägen för toner och papper leveranser. Du kan utföra dessa uppgifter på egen hand, men du måste först veta hur man korrekt öppna och ta isär skrivaren.

Instruktioner

Installera Bläckpatron

1 Lyft dörren ovanför bläckpatron och försiktigt svänga tillbaka så att den vilar på egen hand.

2 Packa upp skrivaren patron, var noga med att inte skada enheten. Håll den uppackade patronen genom båda ändarna horisontellt. Noggrant och försiktigt vrida patronen för att omfördela tonern.

3 Placera kassetten på bordet. Dra den blå remsa från centrum av anordningen. Lyft inbyggda handtaget på kassetten och sedan plocka upp hela enheten.

4 Skjut kassetten i skrivaren, försiktigt, var noga med den tjockare sidan går in i maskinen först. Stäng dörren.

Ladda pappersfack

5 Dra ut pappersfacket ut från skrivarens framsida. Ta bort den blå guiden på baksidan av facket, om sådan finns.

6 Tryck ner på mitten av insidan av pappersfacket. Nyp reglagen på den bortre, motsatta änden och på höger sida av facket för att låsa upp fjädrarna. Justera reglagen så att de monteras på storleken på papperet.

7 Lägg i en bunt papper i facket.

8 Skjut tillbaka magasinet i skrivaren.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com