Komma åt Mac E-post

September 19

Komma åt Mac E-post


Som en Mac ägare, kan du använda programmet Mail ingår i Mac OS X operativsystem få tillgång till e-post. Mail fungerar med populära e-standarder såsom POP3 och IMAP. Det är också kompatibel med de flesta webbmailtjänster, inklusive Gmail, Yahoo Mail och AOL. Du kan lägga till ett konto till ditt e-postprogram, eller lägga till flera konton för att hantera dem alla från en enda plats.

Instruktioner

1 Klicka på "Finder" ikonen i Dock. Dock är en meny med program som vanligtvis finns i botten av skärmen eller på vänster sida av skärmen.

2 Välj mappen "Program" från "Platser" -menyn till vänster i fönstret.

3 Dubbelklicka på "Mail" -ikonen från listan över program.

4 Ange ditt fullständiga namn i textrutan. Din e-postadress och lösenord i samband med e-postadresserna i de återstående textrutor. Tryck på "Skapa".

5 Beroende på vilken typ av e-postadress du angett kommer du antingen få en sammanfattning av kontotypen, eller en begäran om mer information. Slutföra begärda detaljer och tryck på "Skapa". Din e-post hämtas från servern till din inkorg.

Tips

  • Om du använder en version av Mail äldre än 4.0, kan du behöva välja bort alternativet "Konfigurera konto automatiskt" om du har ett e-postkonto som kräver manuell konfiguration.
  • Lägg till fler e-postkonton, om så önskas, genom att gå till menyn "Mail", välja "Inställningar" klicka på fliken "Konton" och trycka på "+" ikonen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com