Hur man skickar till e-postmottagare i Outlook Express

September 27

Hur man skickar till e-postmottagare i Outlook Express


Outlook Express, en PC-baserad mjukvara, kan du skicka e-post till flera mottagare samtidigt. Så länge du har en dator med en Internet-anslutning kan du använda Outlook Express för att skicka e-post till vem som helst med en e-postadress som helst i världen. Om du har ställt upp Outlook Express att använda din e-postadress, kan du skriva och skicka ett e-postmeddelande på bara några minuter.

Instruktioner

1 Starta Outlook Express-programmet.

2 Klicka på "File" längst upp till vänster i fönstret och klicka sedan på "Ny" och "postmeddelande" för att skapa ett nytt e-postmeddelande.

3 Kontrollera att fälten märkta "Till", "Kopia", "Bcc" och "Subject" över e-postmeddelandet område är synlig. Om "Hemlig kopia" -fältet inte visas, klicka på "Visa" längst upp i fönstret och klicka sedan på "Alla rubriker."

4 Ange e-postadresserna till mottagarna i "Hemlig kopia" -fältet. Sekretess kan vara ett problem när du skickar ett e-postmeddelande till fler än en mottagare, och denna Outlook Express funktionen skyddar e-postadresser dina mottagare från andra mottagare.

5 Ange e-ämne och innehåll i respektive fält.

6 Klicka på "Skicka" -knappen i det övre vänstra hörnet av fönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com