Hur Bläddra Android-appar på en dator

March 10

Hur Bläddra Android-appar på en dator


Om du har en Android-enhet du förmodligen älskar att hitta nya appar och spel att installera. Android Market-program kan vara lite otymplig, men med tusentals appar från tredje part från att välja mellan. Sortering genom så många program kan snabbt driva dig över dina data gränsen. Lyckligtvis kan du också bläddra i Android Market webbplats på en dator. Med hjälp av en höghastighetsanslutning till Internet och en mycket större skärm än din Android-enhet erbjuder kommer att spara samtalstid och lägga bekvämlighet. Bäst av allt, kan du även ladda ner och synkronisera appar till Android-enhet direkt från marknaden webbplats.

Instruktioner

1 Besök webbplatsen Android Market genom att navigera till Market.android.com med datorns webbläsare.

2 Navigera genom kategorierna. Marknaden webbplats liknar appen Market på din Android-telefon - program kategoriseras efter typ, pris och popularitet. För att söka efter en app med namn, använd sökrutan i det övre högra hörnet på webbsidan.

3 Klicka på "Install" eller "Köp" för att ladda ner ett program. Istället för att spara programmet på datorn, kommer du att uppmanas att välja vilken Android-enhet du vill att programmet installerats på. Klicka på "Installera" igen och klicka sedan på "OK" för att slutföra processen. Appen kommer att synkroniseras till din Android-enhet automatiskt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com