Hur man skapar ett informations sak på Facebook

March 5

Du kan visa information om dig själv på Facebook via fliken Info i din personliga profil. Facebook ger dig kontroll över dina sekretessinställningar, så att du kan bestämma hur mycket information som du vill visas. I själva verket behöver du bara fylla i dessa saker om dig själv som du känner dig bekväm att dela med någon som kan se din profil. Om du bestämmer du vill lägga till eller ta bort saker från fliken Info, kan du redigera din profil så mycket som du vill. Den vanligaste informationspost eller sak som Facebook-användare redigera är om mig avsnitt, där du kan ge en kort beskrivning om dig själv.

Instruktioner

1 Chef över till Facebook.com, logga in på ditt konto och klicka på "Redigera min profil" länken till vänster på startsidan.

2 Fyll i den begärda informationen i avsnittet Grundläggande information. All information är frivillig, så fyll i den information du känner dig bekväm att ge.

3 Skriv några meningar eller stycken om dig själv i About Me område på avsnittet Grundläggande information. När du är klar att fylla i informationen på den sidan, klicka på knappen "Spara ändringar".

4 Klicka på "Kontaktuppgifter" -fliken i den vänstra kolumnen. På det här avsnittet kan du ange din e-postadress, bostäder eller företagsadress, telefonnummer och en webbadress. Klicka på "Spara ändringar".

5 Dela dina personliga eller familjeförhållanden genom att klicka på "vänner och familj" -fliken i den vänstra kolumnen. Du kan ange din relation status, länkar till familjemedlemmar på Facebook och har vänner eller Facebook grupper som du tillhör. Klicka på "Spara ändringar" när du är klar att redigera informationen på denna sida.

6 Lägg din utbildning och information arbetsgivare under avsnittet utbildning och arbete. Du kan lägga till nuvarande och tidigare arbetsgivare du arbetat med höga skolor, högskolor och universitet du deltagit. För att lägga till ett objekt till utbildning och arbetsgivar listor, klicka på knappen "Lägg till jobb" eller "Lägg till skolan".

7 Klicka på "Visa profil" -knappen i det övre högra hörnet på sidan. Du automatiskt till fliken Info om din profil, visar dig all information du lagt. Förutom att visa information kan du klicka på länken "Redigera" längst upp i varje avsnitt för att redigera just den delen av information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com