Xilisoft Voice Sync Problem

March 7

Xilisoft Voice Sync Problem


Xilisoft s "DVD Ripper" programvara för PC är utformad för att konvertera videon på en DVD till en digital mediefil på din dator. Emellertid kan ibland programvaran vara föremål för synkronisera fel: stunder när aktörerna i en film har sina läppar rör sig, men rösten spåret spelas osynkroniserad med videon. Dessa störande fel har flera orsaker.

skivfel

Många synkroniseringsproblem i Xilisoft eller någon annan DVD krusning program beror på problem med den fysiska skivan själv. Om en skiva är smutsig eller repad, kan spåren på det bli svårt att spela och utveckla en viss fördröjning. Du kommer inte att märka denna försening utom när ljud och video glida ur synkronisering. Sådana fel kan åtgärdas genom att rengöra skivan med en skivrengöringslösning. Om skivan är repad, kan det behöva behandlas med en renovering pasta eller servas av en professionell renovering företag.

DVD Driver Problem

Om DVD-enhet drivrutiner är inaktuella, kan enheten vara oförenligt med den Xilisoft DVD Ripper. Inkompatibla enheter kan fungera vid en reducerad kapacitet, rippa ljud och video bristfälligt och ur synk. Besök hemsidan för det företag som gör din DVD-enhet för att ladda ner den senaste versionen av drivrutinen. Webbplatsen kan också lista uppdaterad firmware, operativsystem för enheten, och detta bör även installeras om den har släppts senare än det datum du köpte din enhet eller dator.

Video Codec Problem

Den Xilisoft DVD rippning programvara inte innehåller sina egna videokodning protokoll. Den ger tillgång till protokollen för befintliga videoformat installerade på datorn, till exempel Quicktime och DivX. Om ett videoformat visar genomgående synkroniseringsproblem när kodas med Xilisoft kan detta format programvara måste uppdateras innan Xilisoft kommer att koda korrekt. Besök hemsidan för formatet i fråga (quicktime.com, divx.com, etc.) och hämta den senaste versionen av programvaran. Om videon visar synkroniseringsproblem är AVI-format, kör "Windows Update" från startmenyn för att få denna codec aktuell.

bitrate Issues

Xilisoft kommer att ha problem som kodar en video där bithastigheten (mängden data som används för att visa video) är för låg utan bildbrus, ljud fel och synkroniseringsproblem. Försök inte att koda video i alla fall lägre än standard förinställd för iPod-enheter, eller dessa kan falla ur synk.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com