Hur man drar streckade linjer i Photoshop

May 19

Hur man drar streckade linjer i Photoshop


Med Adobe Photoshop, branschstandard digital bildprogram, är det enkelt att skapa originalkompositioner, redigera bilder och manipulera digitala bilder i nästan alla möjliga sätt. Programvaran möjliggör total anpassning så att användarna kan lägga till och justera element men de vill. Rita en streckad linje i Photoshop kan åstadkommas på flera sätt, men det enklaste sättet att göra det är med penseln.

Instruktioner

1 Starta Adobe Photoshop och öppna filen som du vill lägga till en streckad linje.

2 Skapa ett nytt lager genom att klicka på "Layer"> "Ny"> "Layer" i programfältet längst upp på skärmen.

3 Välj penselverktyget i verktygsfältet. Klicka på listrutan (märkt "Brush") från alternativfältet längst upp på skärmen och dra reglaget för att välja en lämplig diameter för din linje. Välj färg på din linje genom att välja en förgrundsfärg från färgväljaren i verktygsfältet.

4 Välj en plats i dokumentet där du vill att din prickade linjen för att starta och flytta markören till denna plats. Klicka och dra markören samtidigt som "Shift" för att rita en kort linje.

5 Duplicera lagret genom att klicka på "Layer"> "duplicate" i programfältet. Klicka på duplicerade lagret och dra den till höger samtidigt som "Shift" -tangenten. Dra linjen tillräckligt långt så att det skapar ett litet utrymme mellan de två linjerna. Upprepa denna process tills den streckade linjen är så länge du vill ha den.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com