Hur man stänger oanvänt material i Pro Tools

May 17

Du kan stänga oanvänt material i Pro Tools sessioner. Clear Media funktionen i Pro Tools gör det möjligt för användaren att rensa valda medieområden genom att ta bort dem från sessionen eller genom att ta bort källfilerna från disken. Clear Media funktion uppmanar användaren att välja antingen "Ta bort" för att helt enkelt nära oanvända media eller "Ta bort" för att permanent ta bort media. Ta bort oanvända media unclutter sessionen, eller ta bort media om du inte längre behöver filerna.

Instruktioner

1 Öppna Pro Tools session i Pro Tools.

2 Klicka på "Regioner" i huvudskärmen för att visa Region menyn.

3 Klicka på "Select" i Region menyn.

4 Klicka på "oanvända" i menyn Markera.

5 Klicka på "regioner" alternativet igen för att visa Region menyn.

6 Klicka på "Clear" alternativet. En dialogruta öppnas som frågar om du vill "Ta bort" eller "Ta bort" den oanvända media.

7 Klicka på "Ta bort" för att ta bort media från sessionen men lämnar media intakt på hårddisken. Klicka på "Delete" för att ta bort material från enheten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com