Hur Länka min dator med Logitech Revue

January 4

Hur Länka min dator med Logitech Revue


Logitech Revue, som driver Google TV, kan spela direktsända tv och ström video från Internet. Logitech Revue kan också komma åt mediainnehållet lagras på din dator. Om du har en Logitech Revue och en dator på samma nätverk, kan du länka ihop dem genom att strömmande media i Windows Media Player. Media Streaming delar innehållet i Windows Media Player bibliotek med Logitech Revue; titta på video, spela musik och visa bilder från datorn på din TV.

Instruktioner

1 Öppna Windows Media Player på din dator. Klicka på "Start." Typ "Windows Media" i sökrutan på Start-menyn; Klicka på "Windows Media Player" genväg som visas.

2 Klicka på menyn "Stream" längst upp i Windows Media Player-fönstret och välj "Tillåt automatiskt enheter att spela min Media." Klicka på "Tillåt alla datorer och medieenheter automatiskt" i dialogrutan som visas för att bekräfta.

3 Klicka på "Turn on media streaming" i fönstret Media Streaming Alternativ som visas. Denna prompt visas endast om strömmande media är för närvarande inaktiverad.

4 Lägg till innehåll i Windows Media Player bibliotek. Klicka på menyn "Ordna". Peka på "Hantera bibliotek." Välj "Music", "Video" eller "Bilder". Klicka på "Lägg till" -knappen i varje fönster för att lägga till mappar till dina bibliotek. Innehåll visas bara på Logitech Revue om det är i en Windows Media Player-biblioteket.

5 Navigera till "Program" på Logitech Revue startskärm och välj "Logitech Media Player."

6 Välj din dator från listan Nätverkskällor. Innehållet du delas på datorn visas på skärmen. Om du inte ser din dator i listan, klicka på knappen "Sök igen Källor" på skärmen.

Tips

  • Klicka på menyn "Stream" längst upp i Windows Media Player-fönstret och välj "Fler strömmande alternativ" för att byta namn på medie aktie och anpassa sin andra alternativ.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com