Instruktioner för Ultimate Boot CD

September 9

Om du har problem med din dator, särskilt med hur datorn startar upp, kan du behöva använda ett verktyg som Ultimate Boot CD. Ultimate Boot CD är en startskiva som ger dig ett stort utbud av applikationer för att fixa, reparera och ställa in datorns boot record. Om du har laddat ner Ultimate Boot CD, måste du bränna den på ett visst sätt för att göra det fungera.

Instruktioner

1 Sätt in en tom CD-skiva i brännaren och stäng menyn Autoplay. Dubbelklicka på Ultimate Boot CD bild. Klicka på "Verifiera skivan efter bränning," klicka sedan på "Burn". Vänta medan bränningen är klar.

2 Starta om datorn och tryck på valfri tangent när du uppmanas att starta från skivan. Detta laddar Ultimate Boot CD-menyn.

3 Bläddra igenom menyn för att avgöra vilket alternativ du behöver använda. Ultimate Boot CD har hundratals tillgängliga verktyg som kommer att vara specifika för ditt problem. Till exempel, om du vill köra ett säkert format, välj "Hard Disk Verktyg> Torka Verktyg> Darik Boot och Nuke" följ sedan anvisningarna på skärmen. Om till exempel, måste du ändra storlek din hårddisk, välj "Parted Magic" och följ anvisningarna på skärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com