Förfarandet för Testkablar

June 3

När du arbetar med kablar, testa dem kan ge dig värdefull information som kommer att göra processen att inrätta ett nätverk lättare. Installatörer och reparatörer både regelbundet använder kabeltest. Om du är intresserad av att slutföra processen av att testa kablar, kan du behöva flera olika typer av utrustning. Med rätt utrustning, är en relativt enkel process som kan slutföras inom ett par minuter för de flesta av kablage jobb testa kablar.

Instruktioner

1 Skaffa rätt utrustning för kabelprovning. Du kan behöva ett av tre olika typer av kabeltestare, beroende på vilken typ av test som du behöver för att köra. Du kan köpa en certifiering testare, en kvalificeringstestare eller en verifieringstestare.

2 Använd en certifiering testare för att säkerställa att systemet passerar industristandard. Denna typ av testare kan användas i samband med normerna i Telecommunications Industry Association eller den internationella organisationen för standardisering.

3 Använd en kvalificeringstestare för att se om kabeln kan hantera en viss hastighet. Med denna typ av test, kommer justeraren avgöra om kabeln kan hantera vissa tekniker som Voice over Internet Protocol eller Gigabit Ethernet.

4 Genomför en verifieringstest. Med en verifieringstestare, helt enkelt bestämma dig om kablarna är anslutna korrekt och allt fungerar som det ska. Med många verifierings testare, kan du också kontrollera att se till att kablarna är paras ihop på rätt sätt och att du inte har några delade par.

Tips

  • Vid testning av kablar, alla testare lämna lite utrymme för misstag. Gör några tester bara att se till att mätvärdena du komma med är inom anledning.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com