Hur man designar din egen laptop Dekal

January 24

Hur man designar din egen laptop Dekal


Vissa bärbara datorer ser cool och vissa är vanligt och tråkiga. Du behöver inte nöja sig med en som inte är cool. Gör din egen dekal för att ge din laptop en egen look. Det finns en gör-det-själv-metod för att tillverka en, eller så kan du beställa en egen dekal på din egen design, som gjorts av ett företag som tillverkar laptop skinn och dekaler.

Instruktioner

Gör din egen dekal

1 Köp tydliga fönsterdekaler. Du hittar dessa i hantverk butiker och butiker kontorsmaterial, nära etiketter och andra produkter tillverkade för användning med en bläckstråleskrivare. Dessa är tydliga ark som du kan skriva ut på att använda datorn skrivaren.

2 Läs instruktionerna om hur man använder fönstret dekal ark. Kontrollera att du har rätt typ av skrivare.

3 Mät din bärbara dator. Ta del av alla befintliga logotyper och mäta sin position. Logotypen kommer att visa igenom om du inte skapa en design som har en solid färg på toppen av sin plats, så håll detta i åtanke när du skapar din design.

4 Skapa en design med vilka program du har på din dator. Du kan använda ett bildredigeringsprogram eller en desktop publishing program. Infoga ett foto eller scanna in en ritning du har gjort. Skriv ut en offert eller ditt namn eller vad meddelandet som du vill. Glöm inte att alla områden som ser vitt på skärmen skrivs ut tom, vilket innebär att de kommer att se klart när du skriver ut dem på fönstret dekal papper. Därför kommer färgen på toppen av din bärbara dator visa sig i dessa områden.

5 Skriv din design på fönstret klamra fästarket. Trimma den, om så behövs, och sätta den på din bärbara dator. Se till att din bärbara dator locket är rena först och följ alla instruktioner som följer med fönster klamra arken.

Beställa en anpassad Dekal

6 Besök webbplatsen för ett företag som gör egna bärbara dekaler, såsom GelaSkins, Schtickers eller Skinit. Dessa företag säljer pre-designade laptop skinn och dekaler, men de erbjuder också möjlighet att skapa din egen design.

7 Välj modell av din bärbara dator, eller mata in storleken på din bärbara dator om den specifika märke och modell inte finns.

8 Välj eller ladda upp din konst. Du kan välja en del av sina konstverk, och lägga till egna budskap. Eller så kan du ladda upp konstverk som du har skapat, i form av en bildfil som du kan ha på din dator. Du kan välja ett foto som du har tagit, eller bara en du upptäckt att du gillar. Eller scanna in en ritning. Klicka på "ladda upp bildfilen" och hitta bilden på din hårddisk för att ladda upp den.

9 Ordna layouten. Se till att konstverk är i rätt läge. Lägg offerter eller säga att du vill, och se till att den passar det sätt du vill ha det, och är rätt färg.

10 Förhandsgranska hur teckningen kommer att se ut på din bärbara dator. När det ser ut som du vill, godkänna den, och göra en online-betalning för att beställa dekalen. Det kommer att skickas till dig. När du får det, följ instruktionerna för att lägga den på din bärbara dator.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com