Hur fungerar Internet Speed ​​Test Arbete?

June 11

Hur fungerar Internet Speed ​​Test Arbete?
Hur fungerar Internet Speed ​​Test Arbete?

Vad en Internet Speed ​​Test är

En Internet hastighet test är en tjänst som du kan hitta på nätet som testar hastigheten på din Internet-anslutning. De flesta av dem gratis, men det finns några som du måste betala för. Oavsett vilken du väljer, bör du forskning det innan du använder det som det finns några där ute som kommer att ladda ner ett virus till datorn medan "testar" din nedladdningshastighet. Medan virusprogram kommer sannolikt fånga det om det händer, det finns några virus som kan tänkas få igenom, särskilt om de är nya som inte har haft den information som tillkommit genom uppdateringar till virusprogram.

Vad Bandbredd Testing innebär

Testning bandbredd kan vara komplicerat. Oavsett om du talar om DSL eller kabelmodem, eller till och med uppringd hastigheter, vid prövning av bandbredd, måste testaren beakta de enheter som de bitar data färdas genom. Dessutom, vilken typ av Internet är det och dess normala hastigheter måste redovisas också. Med andra ord, om du testar din uppringd anslutning, kommer testaren att ta hänsyn till detta när man testar hastigheten på din anslutning eftersom uppgifterna kommer att resa i en långsammare takt än om du hade DSL.

Att få en exakt test av din Internet Speed

Hastigheten på din Internet-anslutning baseras på flera faktorer, bland annat vilken tid på dagen. Internet hastigheter varierar under dagen, så om du verkligen vill ha en riktig test av din Internet hastighet, bör du testa din hastighet vid olika tider på dagen. Andra faktorer som du bör ta hänsyn till när du försöker att få en korrekt Internet hastighet test finns några program som körs och / eller program som datorn har körs automatiskt vid start. Anledningen till detta är att om det finns en hel del program som körs när du gör din hastighet test så finns det mindre utrymme för att köra Internet hastighet test på hårddisken och detta kan leda till att hastigheten för att komma ut som långsammare än den faktiskt är.
Slutligen, om du använder en DSL-anslutning kan det finnas många individer och företag som är gängade i samma telefonlinje med hjälp av sin Internet-tjänst samtidigt. Detta kan drastiskt minska den hastighet som du valt testare ger dig när du gör testet. På grund av dessa faktorer är det en bra idé att stänga så många program som du kan vara säker på att du får en så korrekt resultat av din Internet hastighet som möjligt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com