Hur man laddar ner en PC Registry Cleaner

June 2

En PC register är som indexsidan för datorns operativsystem. Registret ger viktig information om där program finns, hur de ska öppnas och vilka förändringar har gjorts till installationen. Efter tid, blir registret uppsvälld och bristfällig, vilket kräver att du rengör den. För att ladda ner en PC Registry Cleaner på följande sätt.

Instruktioner

1 Säkerhetskopiera ditt system. Trots att använda en PC Registry Cleaner är en ganska enkel och säker process, varje gång du gör ändringar i de operativa filer på din dator bör du säkerhetskopiera dina data. Detta är också ett bra tillfälle att skapa en återställningspunkt på operativsystemet om du behöver återgå till en tidigare konfiguration.

2 Bestäm vilken nivå av service du vill ha. Det finns dussintals PC registret städare tillgängliga för nedladdning på Internet. En av de första frågorna du bör ställa om hur mycket du är villig att betala för programmet, om alls. anser också funktioner som stöd för flera operativsystem (som XP och Windows 2000) och om programmet har ett inbyggt schema och en kompress-defrag funktion för registret.

3 Läs några recensioner. Innan du laddar ner och installerar en PC register renare bör du läsa några recensioner på Internet och Technology Review webbplatser som CNet. Att välja en PC Registry Cleaner som har varit positivt ses inte bara ge dig en bättre chans att få ett bra program, men också minimerar risken att programvaran är felaktig eller skadlig.

4 Ladda ner och installera. När du har gjort ditt beslut bör du gå till webbplatsen för den produkt du valt, eller välj nedladdningen rakt ut i Download.com och hämta den. Följ stegen för att avsluta hämtningen och installera programmet, som kan kräva att du startar om datorn. Schema ett register städa upp eller ta dig genom sanering manuellt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com