Hur man designar din egen dator

February 10

Hur man designar din egen dator


Ibland köpta paketerbjudanden inte ger datoranvändare med allt de verkligen ville från sin dator. Designa din dator kan du köpa en dator till din exakta specifikationer. Du har kontroll över vilka program som placeras på datorn samt all hårdvara. Vissa webbplatser kan du designa din dator på nätet och de kommer att bygga den åt dig. Du kan också köpa kit och delar separat för att utforma och bygga datorn själv.

Instruktioner

Design Online

1 Designa din dröm dator på papper först. Lista alla specifikationer, programvara och några speciella konstruktioner såsom fall eller skinn.

2 Besök Dell, Gateway och HP för att se om de kan bygga en dator efter dina önskemål. Du kommer att kunna välja ett baspaket och lägga till eller ta bort funktioner.

3 Välj de alternativ som du vill. Du kommer att förses med prisinformation med varje funktion du väljer. Du kan sedan granska dina val och beställa skräddarsydda dator på nätet.

Bygga datorn från Scratch

4 Gör en lista över allt du behöver för din dröm dator. Detta kommer att göra handla mycket lättare.

5 Besöka lokala datorbutiker för att få en uppfattning om priser. Besök onlinebutikerna såväl som Best Buy, Tiger Direct och Zip Zoom Fly att jämföra en del priser.

6 Granska dina alternativ och köpa alla önskade delar. Se till att du har alla nödvändigheter såsom ett moderkort, hårddisk, CPU, kylfläkt, fall, minne, strömförsörjning, ljud och grafikkort, och alla nödvändiga kablar.

7 Installera delar. Den exakta ordningen varierar beroende på ditt moderkort och fall. Följa anvisningarna med varje del kommer att bidra till att säkerställa bästa möjliga resultat.

Tips

  • Spendera lite tid att jämföra priser för att bygga bästa möjliga dator på bästa price.Have en dator verktygslåda till hands om du bygger din dator helt från scratch.
  • Se till att alla delar kommer att arbeta med ditt moderkort. Om ditt moderkort stödjer endast 1 GB RAM, inte förvänta sig att trolla göra 4GB arbete.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com