Hur får jag Windows Media Player 11 man hanterar MP4-format?

May 15

Hur får jag Windows Media Player 11 man hanterar MP4-format?


Microsofts Windows Media Player 11 är en kraftfull mediaspelare som kan spela en mängd av mediafiler som MP3, WAV och WMV. För Windows Media Player för att spela upp en mediefil, krävs det en litet program som kallas en kodek. Enligt Microsoft är en codec "som används för att komprimera eller expandera en digital mediefil t.ex. en låt eller video. Windows Media Player och andra program använder codec för att spela och skapa digitala mediefiler. "MP4 mediefil format designades av Apple Inc. för Apple QuickTime Player. Eftersom MP4-format är inte en infödd Windows Media filformat kräver en codec för MP4 mediefil. Microsoft tillhandahåller inte codec för audio- och videokomponenter i MP4-format. Du måste hämta en codec pack som levererar codecs.

Instruktioner

Hämta en Codec Pack

1 Leta efter codec pack nedladdning på CNET: s Download.com hemsida. Ladda ned codec pack genom att klicka på länken "Ladda ner nu."

2 Välj "Spara" eller "Save File" i fönstret nedladdning dialog. Ta del av den plats där den kommer att ladda ner (såsom på skrivbordet eller i dokument). Vänta tills förpackningen att ladda ner.

3 Gå till den fil du just hämtat. Dubbelklicka på ikonen för att installera paketet.

4 Följ instruktionerna i installationsguiden.

5 Efter installationen, starta om datorn.

6 Öppna Windows Media Player och spela upp MP4-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com