Hur att surfa offline i Internet Explorer 7.0

September 7

Om du vill bläddra i en viss webbplats när du är offline, kan du göra det enkelt i Internet Explorer 7.0. När du gör detta, kommer webbsidan sparas på den lokala servern tills du bestämmer dig för att du vill uppdatera den med alla online ändringar som har gjorts.

Instruktioner

1 Öppna Internet Explorer 7.0 och gå till en webbsida som du vill kunna besöka offline.

2 Välj menyn "favoriter" och klicka på "Lägg till favoriter" för att få upp "Lägg till favorit" dialogrutan. Byt namn på webbsidan om du vill genom att knappa in namnet i "efternamn".

3 Klicka för att se rutan innan "Gör tillgänglig offline" i "Lägg till favorit" dialogrutan. När du gör detta, kommer "skräddarsy" knappen till höger i meddelandet blir tillgängliga.

4 Klicka på knappen "skräddarsy" för att få fram "Offline Favorit Wizard." Det är där du kommer att ställa upp webbsidan ska vara tillgänglig offline. Klicka på "Nästa" för att starta guiden.

5 Kontrollera att namnet och webbadressen till den webbsida du vill göra tillgänglig offline är korrekt. Om det inte är korrekt, tryck på knappen "Avbryt" i "Offline Favorit Wizard" för att återgå till "Lägg till favorit" dialogruta där du kan göra några korrigeringar.

6 Bestäm om du vill göra länkar från webbsidan tillgänglig offline, liksom, och klicka på motsvarande "Nej" eller "Ja" alternativknappar. Om du väljer "Ja" kan du nu ange hur många sidor, eller nivåer, djupt du vill ställa in länkarna offline. Klicka på "Nästa" för att gå vidare till nästa steg i guiden.

7 Välj om du vill synkronisera offline webbsida med online-ändringar bara när du berätta det för eller på ett visst schema. Om du väljer alternativet av ett schema, kommer nästa sida att ta dig till en plats där du kan ställa in schemat. Klicka på "Nästa" för att gå vidare till denna sida eller att gå vidare till den sista sidan som kommer att be dig att ange ett lösenord, om så krävs, för webbplatsen. "Finish" -knappen och "OK" stänger "Offline Favorit Wizard" och "Lägg till favorit" dialogrutor och lägga till webbsidan till dina favoriter så att du kan bläddra den offline.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com