Hur man ändrar Google Chat som flyttade Vissa kontakter till Blockerad

March 24

Avblockera kontakter på Google chattlista som har flyttats till "Blockerad" status. När du blockerar någon på Google chat, upphör han förekommer i din kompislista, även om han är online. Oavsett orsaken till att personen slutade blockerad avblockera honom inte kräver mycket tid eller ansträngning från din sida.

Instruktioner

1 Logga in på Gmail med ditt Google-konto. Vänta på "Chat" rutan för att ladda i det nedre vänstra hörnet av skärmen.

2 Klicka med musen inne i "Sök, lägga till eller bjuda" fältet längst upp i chattrutan. Skriv in e-postadressen för den kontakt som du vill låsa upp.

3 Välj bockmarkering bredvid "Block (Kontaktnamn)" för att låsa upp kontakten. Nästa gång kontakt kommer online i Gmail, uppträder han i din kompislista.

Tips

  • Google inte automatiskt blockera kontakter utan ditt medgivande, men det är möjligt att oavsiktligt blockera en kontakt. Till exempel, om du vill gå "Off the Record" och inte har Google spara information om din chatt, är "Blockera" -knappen direkt ovanför det här alternativet. Undvika oavsiktlig blockering genom att vara noga med vilka knappar du trycker på.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com