Introduktion till Microsoft Office PowerPoint

March 28

Introduktion till Microsoft Office PowerPoint


Ditt företags image spelar en roll i din förmåga att övertyga. Microsoft Office PowerPoint hjälper dig att se professionell under presentationer. Någon från verkställande försöker vinna ett konto till läraren att ta itu med styrelsen för utbildningen kan använda PowerPoint.

Historia

Microsoft Office är en samling program för Windows och Mac operativsystem. PowerPoint är ett av programmen inom samlingen. PowerPoint startades 1984 när Förutseende Inc. utvecklat program för Mac-operativsystemet. Målet var att skapa företagspresentation programvara för affärsfolk. Microsoft köpte Förutseende Inc. 1987 och lagt PowerPoint till Microsoft Office 1992.

Fungera

PowerPoint kan du skapa och redigera en mängd olika projekt. Programmet är en allt-i-ett verktyg för människor som behöver skapa dokument för affärsändamål. Projekt som bildspel, skriva ut presentationer, brevpapper och kalendrar är alla möjliga. Informationen kan visas på datorskärmen, tryckt på papper eller projiceras på en större skärm. Detta förenklar processen att dela information vid möten.

Funktioner

Alla versioner av programmet inkluderar möjligheten att lägga till tabeller, diagram och bilder. Microsoft förbättrar eller lägger till funktioner till PowerPoint med varje ny release vanligtvis. Microsoft Office 2007 lagt teman och snabbformat för att förbättra design aspekter av programmet. Dessa funktioner gör att du kan formatera dokument med matchande designelement i hela.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com