Så här aktiverar ATI som en startobjekt i Windows 7

February 27

ATI Technologies, ett dotterbolag till Advanced Micro Devices (AMD), är en av de ledande utvecklarna av grafikkort och integrerade grafikkretsar. Datorer med ATI-varumärke grafik komma med proprietär programvara som heter Catalyst Control Center, ett verktyg som gör det möjligt för användare att ändra grafikhårdvara och bildskärmsinställningar. Catalyst Control Center körs automatiskt vid uppstart, vilket betyder att den laddar så fort som Windows 7 stövlar. Du kan dock lägga till eller ta bort ATI-program från "start" -listan. Ta bort ATI-relaterade tjänster eller processer i listan, men kan förhindra Catalyst Control Center från att arbeta. Om det behövs, återaktivera ATI inifrån "System Configuration Utility."

Instruktioner

1 Klicka på "Start" och skriv "msconfig.exe" i sökfältet. Tryck på "Enter" för att öppna "System Configuration Utility" -fönstret.

2 Välj "Startup" -fliken. Klicka på "Tillverkare" till alphabetize listan över program som bygger på tillverkarens namn.

3 Markera kryssrutan bredvid varje objekt med "ATI Technologies, Inc." eller "Advanced Micro Devices, Inc." i namnet. Klicka på "OK" för att aktivera ATI nästa gång datorn startar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com