Hur Anpassa en rullningsruta Generator

April 30

En rullningsruta generator är ett webbaserat program som skapar en div behållare med en rullningslist som du kan kopiera och klistra in din egen hemsida, blogg eller sociala nätverk sida. Efter inmatning av bredd, höjd, färg och några andra alternativ, skapar rullningsrutan generatorn en div behållare tagg som innehåller den nödvändiga CSS-kod för att göra rullningsrutan i angivet format. Du kan anpassa rullningsrutan generator alternativ genom att redigera textfält och menyer på rullningsrutan generator webbsida.

Instruktioner

1 Starta webbläsaren och navigera till en rullningsruta generator webbsida.

2 Klicka för att placera markören i "Bredd" textfältet och radera standardbredd värdet, i förekommande fall. Skriv in önskad bredd av rullningsrutan. Ta bort värdet från "Höjd" textfältet, och ersätta den önskade höjden av rullningsrutan.

3 Klicka på "Bakgrundsfärg" textfältet, eller klicka på "Color Väljaren" bredvid "Bakgrundsfärg" textfältet för att visa en färg välja panel. Klicka för att välja en bakgrundsfärg.

4 Klicka på "Border Color" textfältet, eller länken "Color Väljaren" bredvid "Border Color" textfältet och klicka sedan på för att välja en kantfärg.

5 Klicka för att välja en kantbredd och kantlinjeformat från rullgardinsmenyerna.

6 Klicka för att välja färg på texten insidan av rullningsrutan från "Textfärg" färgväljaren panel. Skriv eller välj en teckenstorlek i "Teckenstorlek" -fältet, välj sedan en font face i "Font Face" i rullgardinsmenyn. Klicka för att placera en kontroll i "fet" eller "Italic" rutor för att ändra stilen på texten i skrollrutan.

7 Skriv en bakgrundsbild webbadress i "Bakgrundsbild" textfält, om det finns. Bakgrundsbilden kan vara en bild på webben som du vill visa som bakgrund i skrollrutan. Bilder som är mindre än rullningsrutan bredd och höjd kommer att upprepas för att fylla det tillgängliga området.

8 Skriv den text som du vill visa i rullningsrutan i "Punkt" eller "din text" rutan. Om ingen textruta visas skriver din kod innan "</ div>" del av den genererade rullningsrutan kod.

9 Klicka på knappen "Skicka" eller "Generera kod" för att generera skrollrutan koden.

10 Markera skrollrutan koden, tryck och håll "Ctrl" ( "Command" -tangenten på Mac-datorer) och tryck på "C" för att kopiera koden till Urklipp.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com