Hur du skyddar bilder och text på en webbplats från att ladda ner från andra användare

April 29

Hur du skyddar bilder och text på en webbplats från att ladda ner från andra användare


Skydda text och bilder du lägger upp på en webbplats kan vara svårt. I själva verket, det mesta du kan utföra är att avskräcka dem som kanske vill stjäla ditt innehåll, eftersom det inte finns någon idiotsäkert sätt att blockera dem om någon är fast besluten att ta din information. Men ändå, om du infört tillräckligt hinder, kan du minska risken för att någon använder ditt text och bilder som sina egna.

Instruktioner

1 Infoga HTML-kod på din webbsida editor som förhindrar att högerklicka för att göra det svårare för besökare att välja antingen bilder eller text för kopiering. Olika versioner av den här koden finns på många webbplatser på Internet. Nackdelen med detta är att människor som har ett legitimt skäl för att högerklicka, såsom en journalist som vill granska din webbplats och använda en offert, kommer inte att kunna.

2 Optimera dina bilder för webben, vilket gör dem små och låg upplösning, för att göra bilderna mindre önskvärda; dina sidor kommer också laddas snabbare.

3 Lägga till vattenstämplar till bilder som du lägger till din webbplats. Skapa vattenstämplar en av många tillgängliga grafikprogram som gör det uppenbart bilderna har stulits om någon annan använder dem.

4 Innefatta rättsliga uttalanden längst ner på webbsidan gör det klara överträdelser av immateriella rättigheter kommer att leda till rättsliga åtgärder.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com