Gratis Online Spyware-program

February 7

Du kan köpa program för att skydda mot spionprogram som kan skada din dator, men du kan också hitta många anti-spyware-program tillgängliga online gratis. Om du laddar ner och installerar dessa program kan du söka efter spionprogram problem och ta bort dem, eftersom många gratis alternativ är nästan lika bra som de som du kan köpa i en butik.

spionprogram

Spionprogram avser alla skadliga program som spionerar på din dator eller gör skadliga ändringar för en tredje part. Vissa spionprogram kommer att installera waht kallas "keylogger" på datorn för att spionera på vad webbsidor du går till så att de bättre kan spam dig med reklam. Spyware skapare kan även prova att använda sådan programvara för att stjäla känslig information såsom lösenord till dina bankkonton, e-postadresser och annan viktig information.

AdAware

AdAware är ett program du kan ladda ner gratis online som hjälper dig att bekämpa spionprogram. Även om du kan använda det här programmet för att skanna och ta bort spionprogram på din dator helt gratis, det finns vissa funktioner som du bara kan använda när du köper den fullständiga versionen. Ett exempel på en sådan funktion är möjligheten att schemalägga regelbundna spionprogram genomsökningar. Utöver detta, se till att uppdatera programmet regelbundet, och göra manuella genomsökningar för att hitta spionprogram, och det kommer att gå en lång väg att hålla din dator ren.

AVG Free

Ett annat exempel på en gratis anti-spyware program du kan ladda ner på nätet är AVG. Detta företag har ett par olika produkter finns att köpa, men det har har en kallat AVG gratis som du kan få från Internet utan kostnad. Detta program behandlar virus också, men det är ett av dessa program där den behandlar både virus och spionprogram lika eftersom dessa två typer av skadliga program överlappar ofta i vad de gör på datorn.

spybot

Spybot är ett gratis program för att hantera spionprogram som har ytterligare verktyg utöver skanningen och ta bort. Programmet uppdateras regelbundet, så du bör se till att du har den mest uppdaterade versionen genom att klicka på "sök efter uppdateringar" -knappen. Avsnittet "Avancerade verktyg" har ett avsnitt start där du kan kontrollera att se vilka program som din dator för närvarande har tänkt att köras på nästa omstart. Valen i rött indikerar processer som är misstänkta. Du kan direkt ta bort eventuella hot mot din dator på detta sätt. Spybot har också en säker File Shredder. och verktyg för att hantera ditt register.

överväganden

Det är viktigt att vara försiktig när du hämtar gratis antispionprogram från Internet. Bara göra det från webbplatser som du anser vara säkra. Det finns några bedrägerier där ute som innebär att infektera din dator med spionprogram och sedan samtidigt erbjuder en lösning som du kan köpa för att åtgärda problemet. Det är en typ av utpressningsverksamhet. Det är därför du aldrig ska klicka på popups reklam antispionprogram som dyker upp på din dator. De kan vara orsakar mycket problem du försöker åtgärda.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com