Hur man ställer in fjärrskrivbord Router

June 13

Konfigurera din Linksys router för fjärrskrivbord är en uppgift som behövs innan du kan komma åt din dator från utanför nätverket. Om du planerar att ansluta till fjärrskrivbords maskinen från Internet, måste du konfigurera routern för att tillåta trafik till datorn. Linksys är en vanlig router som används på hemmanätverk för trådlösa och nätverkskonfigurationer. Konfigurera din router för att tillåta portvidarebefordran till en fjärrskrivbords tar bara några steg genom det grafiska användargränssnittet.

Instruktioner

1 Öppna webbläsarfönstret och skriv in IP-adressen för routern i adressfältet. Detta öppnar ett fönster för användarnamn och lösenord som krävs för åtkomst för att konfigurera routern.

2 Klicka på "Program and Gaming" -fliken på startskärmen. Detta öppnar ett fönster med en lista över portar som kan du öppna för åtkomst i nätverket.

3 Skriv "Remote Desktop" i programtextrutan.

4 Ange "3389" i "Start" och "stopp" hamnområden. Detta portnummer är specifikt för fjärrskrivbordsprogrammet.

5 Låt värdet "Både" i protokollet listrutan.

6 Skriv in IP-adressen för den inre maskinen i nätverket. IP-adressen är den maskin som kör fjärrskrivbord. När trafik från Internet når routern vidarebefordrar den begäran till denna IP-adress.

7 Kontrollera "Enabled" kryssrutan och klicka på "Spara inställningar".

8 Stäng webbläsarfönstret.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com