Hur man flyttar en Joomla webbplats till Root

February 19

Hur man flyttar en Joomla webbplats till Root


Joomla är ett Content Management System (CMS) som skapar en panel administratör används för att styra egenskaperna hos din webbplats, inklusive utseende, innehåll och tillgång. Många installerar Joomla först i en test katalog att se till att den fungerar ordentligt innan du flyttar den till rotkatalogen på deras hemsida. Att flytta Joomla från en katalog till rotkatalogen, måste du flytta alla filer och ändra vissa av funktionerna i din configuration.php fil.

Instruktioner

1 Ladda ner ett FTP-program om du inte redan har en installerad (se Resurser). Använd den för att flytta alla dina filer från den plats de är installerade på din "public_html" katalogen. För att göra detta genom att dra alla filer i testkatalog till rotkatalogen i din FTP-program.

2 Öppna configuration.php i Anteckningar eller i ditt FTP-program. Den här filen kommer att ligga i rotkatalogen.

3 Förändring "var $ log_path = '/ home / användare / public_html / prov / logs"; " till "var $ log_path = '/ home / användare / public_html / logs"; " I det här fallet "public_html / test" är namnet på katalogen som Joomla ursprungligen installeras. Det kan vara annorlunda för dig.

4 Förändring "var $ tmp_path = '/ home / användare / public_html / test / tmp';" till "var $ tmp_path = '/ home / användare / public_html / tmp';"

5 Förändring "var $ ftp_root = '/ public_html / test"; " till "var $ ftp_root = '/ public_html';"

6 Förändring "var $ live_site = 'http://www.yourdomain.com/test';" till "var $ live_site = 'http://www.yourdomain.com';" I det här fallet "http://www.yourdomain.com" är adressen till din webbplats.

7 Spara "configuration.php" och över den befintliga filen i din FTP-program. Joomla kommer nu köras i rotkatalogen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com