Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop

May 8

Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Eftersom Adobe köpte Macromedia Flash, Photoshop och Flash är mycket mer kompatibla. En av fördelarna med denna kompatibilitet är att du nu kan skapa en webbplats design i Photoshop, sedan importera den till Flash. Flash kommer att hålla alla lagren separerar så att du kan lägga din Flash-animation. Denna handledning kommer att förklara hur man skapar en Flash webbplats med hjälp av Photoshop.

Instruktioner

1 Öppna en ny Photoshop-fil. Ställ in bredden och höjden till samma storlek som du vill att din blixt webbplats. Detta kommer att variera beroende på din målgrupp eller utformningen av din webbsida.

2 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Designa din webbplats i Photoshop. Använd "Paint Bucket" verktyg för att fylla bakgrundslagret med den färg som du vill ha för din webbsida bakgrund. Gå till "Arkiv> Place" och placera några bilder på separata lager. I exemplet, är JM-logotypen en bild. Om du har fler bilder, såsom en banner eller navigeringsknapparna, skapa nya lager för varje bild.

Välj textverktyget och skriv rubriken navigerings text och andra icke-grafisk text. Se till att varje textobjekt är på ett annat lager.

Det är oerhört viktigt att varje avsnitt av webbplatsen är på ett separat lager för när du importerar Photoshop-filen till Flash, kommer Flash använder dessa lager för att skapa animeringslager.

Spara webbplatsen som en PSD-fil.

3 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Öppna ett nytt Flash-dokument. Importera PSD-filen till Flash genom att klicka på "Arkiv> Importera till scenen."

4 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Välj PSD fil som innehåller din webbplats. Avmarkera alla lager som du inte vill importera.

5 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Anpassa hur lagren importerar till Flash enligt dina önskemål. Till exempel kan du importera text som redigerbar, vektor eller tillplattad. Markera rutan bredvid "Skapa filmklipp för detta skikt."

6 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Markera kryssrutan bredvid "scenstorlek med samma som Photoshop duk (### x ###)". Detta kommer att ställa in storleken på scenen i Flash till samma storlek som storleken på Photoshop webbplats. Tryck på "OK".

7 Hur man skapar en Flash-webbplats Använda Photoshop


Lägg märke till att Flash importerar din webbplats från Photoshop med alla dina lager som är åtskilda. Slutföra Flash-webbplats genom att skapa önskad animering i Flash.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com