Hur storleksändra diskpartition Storlek i Mac Leopard

February 10

Hur storleksändra diskpartition Storlek i Mac Leopard


Diskpartitioner används för att göra en enda fysisk hårddisk visas som två eller flera separata volymer i operativsystemet. Detta kan vara användbart när en partition används för särskilda ändamål, till exempel säkerhetskopiering av den primära partitionen, eller att starta din Macintosh i olika operativsystem. Apples Skivverktyg ger dig partitioneringsverktyg.

Instruktioner

1 Öppna Skivverktyg från / Program / Verktygsprogram.

2 Välj den fysiska enhet du vill partitionera eller ändra storlek i menyn till vänster. De fysiska enheter visas infälld kvar i listan, medan varje enhet befintliga partitioner indragen något en kontur format.

3 Klicka på fliken Partition. Om fliken partitionen inte visas har du inte valt en fysisk enhet.

4 Justera partitionskartan såsom önskas, som grafiskt visas på den vänstra sidan om skiljeväggen rutan. Använd dra widgeten i det nedre högra hörnet på varje partition att ändra storlek på varje partition, eller manuellt ange storlek i gigabyte i storlek textrutan.

5 Klicka på "Apply" för att ändra enhetens partitionskartan. Obs: vissa partitions förändringar är icke-förstörande, men andra inte. Läs dialogvarnings noga! Om Skivverktyg varnar dig att du kommer att förlora data på befintliga partitioner, kommer processen att vara irreversibel, och det är osannolikt att en disk återhämtning verktyg kommer att kunna hämta dina data. För säkerhets skull göra skilje förändringar enbart på tomma enheter eller enheter som har helt säkerhetskopieras till en säker plats.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com