Anslutna nätverkslagringsenheter

April 18

Anslutna nätverkslagringsenheter


Storage (NAS) enheter nätverksansluten är datorer som bor i ett nätverk och ge fil-nivå tjänster till andra datorer i nätverket. NAS-enheter används uttryckligen för fillagring och användarna kan läsa, ändra och ta bort de lagrade filerna beroende på användarnas åtkomst och behörighetsnivå i nätverket. NAS-enheter sträcker sig från små hemmabruk till stora enheter som lämpar sig för användning på företagsnätverk.

Linksys by Cisco Media Hub 410 1TB

Linksys by Cisco Media Hub 410 1TB är en NAS-enhet som lämpar sig för hemmanätverk fillagring. Detta NAS erbjuder en terabyte lagringsutrymme i en enda hårddisk och har ett gränssnitt som tillåter användare att spela multimediafiler på sina datorer över nätverket. Secure Digital, Memory Stick och Compact Flash-kortplatser finns på den här enheten möjliggör enkel överföring av bilder och videoklipp till NAS. Listpriset för denna enhet är $ 429,00 per 2010.

Buffalo Technology LS-WS NAS

Buffalo Technology LS-WS är en annan NAS-enhet avsedd för hemmabruk. Denna NAS ger en terabyte av datalagring på en 5400 rpm hårddisk. Memeo Autobackup programvara ingår att hjälpa till PC säkerhetskopior. Buffalo Technology LS-WS NAS har gigabit Ethernet och USB 2.0 gränssnitt för nätverksanslutning. Denna NAS är kompakt i storlek och har ett listpris på $ 249,00 per 2010.

HP Mediasmart Server LX195

HP Mediasmart Server LX195 NAS ger 640 GB lagringsutrymme på en 7200 rpm hårddisk. Fyra USB-anslutningar finns och kan användas för ytterligare lagring om så önskas. En gigabyte Ethernet-gränssnitt ger nätverksanslutning. HP Mediasmart Server LX195 har FAT32 stöd och kan användas som en skrivarserver. En McAfee Antivirus prov ingår i köpet av denna NAS. Listpriset för denna enhet är $ 349,00 per 2010.

Western Digital Share

Western Digital Share NAS har fyra enhetsfack och erbjuder fyra terabyte lagring över fyra hårddiskar. Flera RAID-alternativ finns tillgängliga med denna NAS. Gigabit Ethernet och USB 2.0-gränssnitt är integrerade i enheten. Användningen av 7200 rpm hårddiskar ger snabb tillgång till data och är lämplig för användning i ett företagsnätverk. Western Digital Share väger knappt 11 pounds och listor för $ 639,99 från 2010.

Synology Disk Station DS209 +

Synology Disk Station DS209 + NAS-enheten har två hårddiskfack och kan ge upp till fyra gigabyte utrymme om två gigabyte SATA-hårddiskar installeras i de olika facken. Denna NAS har tre USB-gränssnitt och stöd för trådlösa nätverk för nätverk inbyggd DLNA / UPnP Media Server. Ingår och gör det möjligt att NAS kan användas som en multimediaserver i ett hemmabiosystem. Detta NAS erbjuder lokala och nätverks backup-lösningar och stödjer EXT3, ext4, FAT32 och NTFS filsystem. Denna NAS kan ge lagrings funktioner på ett företagsnätverk. Listpriset för denna enhet är ca $ 399,00 per 2010.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com