Hur får Gov och Edu bakåtlänkar till din webbplats

August 1Om du är en webbplats ägare är det viktigt för dig att få ett behov av att erövra Google Page Rank & backlinking.That s because.edu & Gov domäner klassas i en högre kategori jämfört med .com, .net och .org. Google ser dessa länkar för att vara mer pålitlig. För att få en länk från en .edu och .gov domän kan verka skrämmande uppgift, men det är inte så svårt som man kan think.If du letar efter Edu eller Gov länkar, det är ett enkelt och gratis sätt att få dem men du kommer att behöva sätta i lite arbete.

Instruktioner

1 Börja med en Google-sökning för Edu domäner med en blogg som är relaterade till din webbplats sökord. Till exempel, om du säljer baseball kort du skulle skriva in Edu bloggar baseballkort. Domänen kommer att dyka upp. Visst hittar du några platser med förlängnings Edu i innehållet istället för att vara en verklig domän. Se till att du titta igenom att dechiffrera. Du bör få några bra i topp tio.

2 Gör samma sökning för .gov med dina relaterade sökord.

3 När du hittar en webbplats som är relaterade till din webbplats ämne. Lägg upp på det men tänk på webmaster kommer inte att acceptera din blogg kommentarer om de har något samband artiklar skrivna. Jag starkt föreslår du bo på ämnet och inte spam.

Tips

  • Inte spam
  • Lägg till användbar information

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com