Vad är en HP Smart Välj-knappen?

April 3

HP Smart Select knappen är en funktion av HP: s Web utskrifter. Den här knappen ger användarna möjlighet att välja objekt på en webbsida, sedan skriva ut dem precis som de vill.

Installation

HP Web Printing är gratis och fungerar med Internet Explorer version 6.0 och senare, samt Mozilla Firefox version 2.0 och högre. När du har installerat HP Web Printing på din dator, kommer HP Smart Select-knappen visas i webbläsarens aktivitetsfält.

grundläggande användning

För att skriva ut en webbsida eller en del av en webbsida, klicka på HP Smart Select knappen, håll den och dra den över innehållet. Släpp musknappen och välj "Klipp", "Kopiera" eller "Skriv ut" från popupmenyn. Den "Clip" funktionen skickar markerade bilder och text till sidowebbläsarens.

Avancerade funktioner

Efter användning av "klipp" inslag i HP Smart Select knappen, lägga till en markering framför varje objekt som du vill anpassa och välj "Redigera". Detta öppnar sidan installationsområdet, vilket gör det möjligt att justera innehållet. Utskriftsformat området kan du också spara dokumentet som en PDF-fil.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com