Hur hitta Gmail Status Online

March 28

Hur hitta Gmail Status Online


Gmail kan du lägga till dina kontakter i adressboken till Gmail chatt, där du kan skicka snabbmeddelanden och omedelbart se en väns status på din Gmail-gränssnittet. Detta gör det möjligt att fatta ett snabbt beslut om huruvida ett e-postmeddelande eller ett snabbt meddelande skulle vara den snabbaste och lämpligaste sättet att förmedla information. Genom att kontrollera Gmail chat bar på vänstra sidan, kan du snabbt få fram en persons status för den mest effektiva kommunikationssättet.

Instruktioner

1 Skriv "www.gmail.com" i adressfältet i webbläsaren.

2 Ange din inloggningsinformation och logga in.

3 Låt ditt Gmail-konto för att ladda. Du kanske märker att din kontaktlista tar längre tid att ladda än din e-post.

4 Titta under "Chat" rubrik på den vänstra sidan, där du hittar dina kontakters olika status. En silver punkt innebär en kontakt är inte på nätet. Gula medel de loggat in men är upptagen eller har varit inaktiv i mer än 15 minuter. En grön prick innebär kontakter är online, aktiva och tillgängliga.

5 Läs en kontakts statusmeddelande genom att titta direkt under hennes namn. Om hon har skrivit ett statusmeddelande visas den i ljusrosa bokstäver. Ställ din egen status genom att skriva in ett statusmeddelande i "Ange status här" fältet under din egen chatt namn.

Tips

  • Du måste ha ett Gmail-konto för att få tillgång Google chatt och se dina kontakters onlinestatus. För att registrera dig för ett Gmail-konto, besök gmail.com och klicka på "Skapa ett konto" för att ange information och registrera dig. Lägg sedan till kontakter som också har Gmail för att visa online status.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com