Varför Windows Explorer kraschar när Visa bilder?

October 28

Under åren har Microsoft Windows Explorer utvecklats med olika intuitiva funktioner. Till exempel kan bilder visas i en allmän förhandsvisning utan att behöva inleda en sådan fil. Om Windows Explorer kraschar när du tittar på bilder, kan olika möjligheter redogöra för frågan.

bild Miniatyr

När du tittar på bilder i miniatyrläge, kan Utforskaren krascha om Internet Explorer 5 Service Pack 1 är inte installerad. Äldre webbläsarversioner utvecklades som en del av de viktigaste Windows OS skalet. Installera den senaste webbläsaren med hjälp av "Windows Update" verktyg.

program Bug

Om du visar bilder med hjälp av en tredje part ansökan, säkerställa att det inte är en instabil release. Installera den senaste programversion eller försöker visa bilderna med hjälp av en annan dator för att felsöka problemet.

systemfel

Om Windows Explorer började att krascha oväntat, kan det bero på en allmän systemfel. Starta om datorn och se till att den är aktuell. Om problemet kvarstår, försök att visa olika bildtyper för att avgöra var problemet bygger.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com