Hur man använder Evernote för GTD

September 19

Hur man använder Evernote för GTD


Evernote är en kraftfull anteckningar program och du kan använda Getting Things Done metod med programvaran för att öka produktiviteten. För att komma igång, fokus på att sätta upp en enkel GTD uppgift flödet för att hjälpa dig hålla ordning och uppnå dina mål. När du behärskar en enkel GTD metod, kan du senare införa nya mappar, taggar och Evernote stackar att finjustera din uppgift flöde.

Instruktioner

1 Dubbelklicka på "Evernote" ikon på skrivbordet för att starta antecknings ansökan.

2 Högerklicka på avsnittet "bärbara datorer" från den vänstra kolumnen. Klicka på "Skapa Notebook" alternativ från menyn. Till att börja med kommer du att skapa fem nya bärbara datorer som liknar de vanliga GTD stadier. De bärbara datorer du skapar är inkorgen, nästa åtgärder, projekt, Notes / Referens och Someday / Kanske.

3 Skapa fem fler bärbara datorer, med titeln "@Agendas", "@Computer", "@ Home", "@ Läs / Review" och "@Work."

4 Skapa nya anteckningar genom att klicka på "Ny anteckning" knappen högst upp i programfönstret Evernote. Varje sedel lämnas in först i inkorgen och sedan flyttade senare till den lämpligaste bärbara datorn för sin GTD uppgift flöde. Till exempel, om du såg en intressant artikel du vill läsa senare, skulle du spara den i inkorgen, och sedan flytta den till @ Läs / Review anteckningsbok. När du gör tid att läsa sparade artiklar, kommer du öppnar @ Läs / Review anteckningsbok och se vad du har att läsa.

Tips

  • Du kan också använda Evernote-taggar för att bättre organisera och söka efter anteckningar och information senare. Men hålla sig till uppgiften flödesprocessen för att få de bästa produktivitet möjliga resultat.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com