Hur man bränner en cd från Internet Radio till en CD-brännare

August 21

Hur man bränner en cd från Internet Radio till en CD-brännare


Som lyssnare kan dina favoritinternetradiokanaler ger timmar av underhållning i annars tråkiga situationer. Som anställd station, kan du behöva granska strömmande innehåll för officiella ändamål. Oavsett om din vill njuta av några av dina favoritlåtar från din CD-spelare eller behöver för att dokumentera en show spellista, kan du bränna Internetradio direkt till en CD-brännare för att bevara den nödvändiga innehåll.

Instruktioner

1 Anslut Internetradio uppspelningskälla och CD-brännare. Sätt de röda och vita kontakterna i ena änden av en RCA-kabel i färgkodade "Audio Out" eller "Line Out" port på din internetradio uppspelningskälla, såsom en ljudmottagare eller datorns ljudkort. Sätt i den andra änden av kabelns ansluts till de färgkodade "Ljud In" eller "Line In" på CD-brännaren.

2 Finjustera din Internetradio till den station från vilken du tänker spela. Gör detta innan tiden önskat program är inställd på luft.

3 Ladda en tom skrivbar CD-skiva i CD-inspelarens skivfacket.

4 Tryck på "Record" -knappen på CD-inspelaren när önskad Internetradio innehåll är planerad att strömma. Om du gör det fångar innehållet och skriver den till tom skrivbar CD i realtid.

5 Tryck på "Stop" på CD-inspelaren när internetradio innehåll uppspelnings har slutförts. Om du gör det slutför bränna CD från Internetradio till din CD-brännare.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com