Hur får man en HP-skrivare för att skriva ut offline i Vista

June 12

Windows Vista tog en hel del värme på dess release, och det gav en hel del ammunition att konkurrera Apple för sina marknadsföringskampanjer. Även om mycket av kritiken föddes av en brist på förståelse, många problem med Vista var mycket verklig och mycket frustrerande. Ett vanligt problem som delas av många användare var skrivare kompatibilitet. Skrivare slumpmässigt gick offline, dokument har fastnat i kön eller användare fick kommunikationsfel. Medan vissa av dessa frågor kvarstår, både Microsoft och skrivartillverkare oordning att släppa nya drivrutiner som löst problemen. Om du har offline problem med skrivaren, finns det några saker att prova innan du sätta ut Microsofts huvudkontor.

Instruktioner

1 Prova enkla saker först. Koppla ur skrivaren från väggen och koppla ur USB-kabeln från datorn. Helt stänga av datorn. Anslut skrivaren igen, anslut USB-kabeln, sedan starta upp datorn. Försök att skriva ut ett dokument.

2 Gå till skrivaren menyn om du fortfarande har problem. Klicka på "Start", "Kontrollpanelen", "Hardware", "Skrivare". Högerklicka på den oroliga skrivaren för att se om "Använd skrivaren online" är ett alternativ. Om det är, innebär att det är för närvarande offline. Klicka på den, högerklicka igen, muspekaren över "Kör som administratör" och sedan ställa in skrivaren på nätet i den menyn, liksom. Dubbelklicka på skrivaren, och radera alla utskriftsjobb som kan fastna.

3 Gå till "Start", "Kör". Skriv "cmd" i rutan Kör. Detta öppnar ett kommandofönster. Skriv "net stop spooler" klicka sedan på "Enter". Skriv "net start spooler" och tryck enter. Stäng fönstret och försök att skriva ut ett dokument.

4 Kontrollera att dokumentet skrevs ut korrekt. Om det gjorde det, kan fix vara tillfällig, som förare ställa in en skrivare till offline om de upptäcker ett problem. Du måste uppdatera drivrutinerna om det händer igen. Om dokumentet inte skrivs ut, kopplar skrivaren, koppla ur USB-kabeln och avinstallera skrivaren. Gå till "Start", "Alla program" och hitta HP skrivarprogramvara. Välj avinstallationsprogrammet och låt det ta bort skrivaren från datorn. Om det inte finns någon avinstallationsprogrammet ingår, använd "Lägg till / ta bort program" -funktionen i kontrollpanelen. Starta om datorn, om det behövs.

5 Besök HPs webbplats och ladda ned hela programvarupaketet för din skrivare, inte bara förarna. Ladda den nya programvaran, och sedan koppla in din HP-skrivare. Om du fortfarande inte kan få den att stanna på nätet, kolla HP site för de nyaste Vista-kompatibla drivrutiner för att lägga till den nya installationen. Programpaketet, tro det eller ej, kanske inte har de senaste drivrutinerna, som de uppdateras mer regelbundet.

6 Om ditt mål är att faktiskt göra skrivaren fungerar offline med flit, helt enkelt använda steg två och välj "Använd skrivaren offline". Detta förhindrar dokument från utskrift, men de är fortfarande buffras och sparas i kön. Detta kan vara till hjälp om skrivaren bor i ett rum där någon sover. När du är klar, helt enkelt skrivaren igen, dubbelklicka på skrivarikonen och välj "Återuppta utskriften."

Tips

  • Fyll den nya skrivaren programvaran manuellt från HP site. Anslut inte skrivaren och låta datorn upptäcka det och ladda drivrutiner själv.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com