Så här uppgraderar till Windows Seven

March 6

Så här uppgraderar till Windows Seven


Om du fortfarande kör en äldre version av Windows operativsystem på datorn, till exempel Windows Vista, kan du göra en uppgradering till Windows 7. Enligt Microsoft finns det tre olika uppgraderingsversioner av Windows 7 finns och med augusti 2010. alternativen är Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional och Windows 7 Ultimate. Installationen uppgraderingen är något som du kan göra på egen hand med en installationsskiva eller installation nedladdning.

Instruktioner

1 Slå på din dator. Kör antivirusprogrammet för att se till att det inte finns några problem och vrid sedan programmet innan du startar installationen.

2 Ladda ner Service Pack 2 (se Resurser) om du inte kör SP1 eller SP2.

3 Besök Microsofts Windows 7 sida (se Resurser). Klicka på "Upgrade" bredvid "fullständig version" klicka på "Köp nu" länk för Windows 7-version du vill köpa, och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra köpet.

4 Dubbelklicka på Windows 7 uppgraderingsinstallationsfilen, om du har hämtat. Om du har en installationsskiva, sätt in det i datorn. Installationsprogrammet startar automatiskt och föra "Installera Windows" page up på skärmen.

5 Klicka på "Installera nu", som tar dig till "Få viktiga uppdateringar för installation" sida. Välj att du vill få de senaste uppdateringarna för din installation. Du behöver vara ansluten till Internet för att få uppdateringar.

6 Läs licensvillkoren. Du måste godkänna villkoren för att kunna gå vidare. Klicka på "Nästa" för att gå till nästa installationssidan.

7 Välj "Upgrade" på frågan vilken typ av installation du vill göra. Fortsätt att följa instruktionerna på skärmen för att slutföra uppgraderingen installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com