Hur man spelar in en Microsoft Office Live Meeting

June 8

Hur man spelar in en Microsoft Office Live Meeting


Ett onlinemöte tjänst, låter Microsoft Office Live Meeting du göra konferenser med individer i realtid och från platser utanför kontoret. Tjänsten är ett Windows-program som också kan du dela filer, presentera data och kommunicera utan att köpa ytterligare maskinvara. Microsoft Office Live Meeting kan även du kommunicera med Mac och Linux-system. Tjänsten kan också spela in Office Live Meetings så att du har en permanent redogörelse för händelsen för att dela med andra via Internet eller på en presentation skärm.

Instruktioner

Inspelning

1 Öppna din webbläsare och navigera till din specifika Microsoft Live Meeting-tjänsten hemsida, om du inte redan deltar i en Live Meeting. Ange ditt Live Meeting "användar-ID" och "Lösenord" när det efterfrågas. Klicka på "Logga in på Live Meeting."

2 Klicka på "Inspelning" rutan i Live Meeting-gränssnittet. Klicka på "Den här datorn" fliken för att spara mötet på datorn eller klicka på fliken "för användning" för att spela in mötet till Live Meeting-tjänsten utrymme på nätet.

3 Klicka på "Alternativ" i "Personlig Recording Options" eller "Delade Recording Options" i dialogrutan. Välj vad du vill spela. "Audio", "Video" eller "Panorama video" Klicka på "OK" för att bekräfta inställningen. Om inspelning mötet på "Shared inspelning" utrymme, vidare till steg 5 för att starta inspelningen.

4 Klicka på "Change" i "Personlig Recording Options" i dialogrutan och navigera till den plats på datorn där du vill placera inspelningen, om att spara mötet på datorn.

5 Klicka på "Record" för att börja spela in Live Meeting omedelbart eller klicka på "OK" för att spara inställningarna och spela senare.

Stoppa och spara inspelning

6 Klicka på "Stop" i "Inspelning" fönstret för att stoppa inspelningen mötet.

7 Klicka på "Paus" för att tillfälligt pausa inspelningen, om så önskas.

8 Klicka på "Spara inspelning" i "Stoppa inspelning" i dialogrutan. Klicka på "OK" för att spara ditt möte till datorn eller "Shared inspelning" utrymme.

Tips

  • Om du vill visa Live Meeting på "Shared inspelning" utrymme, logga in på din specifika Live Meeting hemsida, ange ditt Live Meeting "användar-ID" och "Lösenord" när det efterfrågas. Klicka på "Visa" på "My Home" sidan och välj sedan "Recordings". Ange ditt Live Meeting "ID" och "Inspelning Key" för mötet. Inspelningsknappen är densamma som mötet nyckel. Observera din inspelning finns på Live Meeting webbplats inom ca 24 timmar efter mötet. Om du vill visa Live Meeting på datorn, klicka på "Start", "Alla program", "Microsoft Office Live Meeting 2007", "Microsoft Office Live Meeting Recording Manager." Högerklicka på den inspelning som du vill visa under "Senaste Inspelning" rubrik i "Live Meeting Recording Manager" dialogrutan. Välj "Play".

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com