Hur man använder Nero för att bränna en ljud-CD

January 14

Nero Burning ROM är ett populärt program för att bränna data till CD och DVD och den kan också användas för att göra CD-skivor som spelas i alla CD-spelare. Att göra en ljud-CD med Nero är snabbt och enkelt.

Instruktioner

1 Starta Nero program och sätta en tom CD-R-skiva i din skriv CD-enheten. Välj "Audio CD" när Ny kompilering öppnas. Du kan ange titel, artist och annan information om CD i CD-fliken Ljud om du väljer. Klicka på "Ny" när du är redo att fortsätta.

2 Använd området under rubriken "File Browser" för att söka din hårddisk för ljudfiler som du vill sätta på din CD. Klicka och dra filer till den vänstra sidan av skärmen om du vill sätta dem på CD.

3 Ordna spåren genom att klicka och dra dem uppåt och nedåt i listan. Ordern dina låtar listas på skärmen är i vilken ordning de kommer att spela på CD.

4 Se hur mycket utrymme du har kvar på skivan genom att titta på förloppsindikator längst ned på skärmen. En streckad linje visas på 80 minuter, vilket är den maximala längden för en ljud-CD. När dina framsteg går förbi denna bar, måste du ta bort några spår som de inte alla får plats på skivan.

5 Klicka på ikonen bränna när du är redo att bränna skivan. Välj bränningsalternativ och se "Disc-at-once" och "Skriv till CD" är båda kontrolleras, och välj OK.

6 Vänta som din skivbrännskador. När den är klar, kommer ett fönster så att du vet. Du kan mata ut skivan och spela upp den i en CD-spelare omedelbart.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com