Hur man drar en vattenfall i Photoshop

April 10

Hur man drar en vattenfall i Photoshop


En fördel med Adobe Photoshop grafikprogram är möjligheten att göra något på skärmen, ofta i minuter, som skulle ta tusentals eller till och med miljontals år i verkliga livet. Medan det naturliga bruset och flödet av ett vattenfall kan vara omöjligt att fånga pixel för pixel, Photoshop ritverktyg låta dig komma nära utan att gå över i en tunna. Rita din egen underverk i världen, lägga så mycket information för en verklig ser vattenfall eller med bara några penseldrag för en cartoon vattenfall.

Instruktioner

1 Klicka på menyn "File" när du har öppnat Photoshop. Klicka på "Ny" alternativet. Ange "MyWaterfall" i "efternamn".

2 Skriv in måtten för vattenfall bilden i "Bredd" och "Höjd" lådor, såsom "5" och "8" resp. Välj "inches" från de två rullgardinsmenyer.

3 Välj "White" från menyn "Bakgrund Innehåll" och klicka på "OK" -knappen.

4 Dubbelklicka på "Color Picker" längst ner på "Verktyg" rutan. Välj en bakgrundsfärg för vattenfall, såsom brunt eller grönt för en rainforestlike inställning. Klicka på "OK."

5 Klicka på "Paint Bucket" verktyg på "Verktyg" rutan. Klicka på den vita duken, som fyller bakgrunden med färg.

6 Välj en blå från "färgväljaren" och klicka på "OK". Klicka på "Brush" verktyg på "Verktyg" rutan.

7 Klicka fast runt borsthuvudet från borsthuvudet menyn; Det är andra från vänster på den nya verktygsfältet längst upp på skärmen. Skjut "Size" bar på "50." Klicka på den övre vänstra hörnet av "MyWaterfall" rutan.

8 Rita en liten vinkel svängda från det övre vänstra hörnet in mot mitten av duken och sedan rakt ner till botten, liknande den övre halvan av ett timglas.

9 Upprepa ritning från det övre högra hörnet av duken i mot mitten, sedan till botten. Oroa dig inte om dina rader sträcker sig in i grå delen av Photoshop duk - de kommer inte att vara en del av ritningen.

10 Klicka på "Paint Bucket" verktyget och klicka i det område av duken mellan de två ritade linjerna. Fyll detta område med blå.

11 Välj vitt från "färgväljaren." Klicka borsthuvudet menyn och välj den luddiga rund borsthuvudet. Skjut "opacitet" bar till "90%" i verktygsfältet.

12 Spåra konturerna på botten av vattenfallet att lägga till vitt "skum". Justera "Opacitet" bar att få den föredragna graden av skum vid den punkt där vattnet träffar botten. Lägga ytterligare skum vid toppen och / eller mitt i vattenfall som önskas.

13 Klicka på menyn "Arkiv". Välj "Spara" alternativet eller klicka på "Spara som" väljer en ny destination för vattenfall bild och klicka på "Spara".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com