Hur man installerar två olika grafikkort

April 22

Hur man installerar två olika grafikkort


Grafikkort kan du spela tv-spel, titta på filmer och ansluta bildskärmar till datorn. Även om de flesta datorer använder ett grafikkort, kan du hitta två olika kort som utmärker sig i olika delar av datorvärlden. Ett, till exempel, kan vara bättre för att spela videospel, medan ett annat kort har flera bildskärmar anslutningar. Av denna anledning kan du vill installera två olika grafikkort på datorn.

Instruktioner

1 Stäng av datorn. Koppla bort alla kablar och ta bort Phillips skruvar på baksidan av datorn med en stjärnskruvmejsel. Skjut öppna fallet att exponera insidan av datorn.

2 Leta reda på PCI-kort på baksidan av moderkortet (den stora dator ombord i mitten av datorn). PCI-platserna är typiskt horisontella gula remsor som hårdvaru kort ansluta till.

3 Skjut första grafikkortet i en av de tillgängliga PCI-kort. När det är på plats, tryck ner på de små låsspakarna hittades vid sidan av PCI-platsen. Dessa låser kortet på plats så att den inte faller ut.

4 Upprepa processen med andra grafikkort. Närbild datorns hölje, sätt tillbaka kablarna och dra åt skruvarna.

5 Slå på datorn och sätt i första grafikkortets CD-installation. När installationen Guiden belastningar följer korta instruktionerna för att installera drivrutinerna. Mata den första CD. Sätt den andra CD: n för det andra grafikkortet. Följ samma instruktionerna för att installera drivrutinerna och slutföra installationen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com