Hur man använder Technorati till bokmärke webbplatser

April 22

Technorati är ett interaktivt blogg andelssystem som tillåter användare att märka artiklar ingå i Technorati sökresultaten. Du kan spara bokmärken webbplatser för framtida referens genom att registrera dig på Technorati webbplats, ange en URL för en webbplats till dina favoriter, och med hänvisning tillbaka till dem när webbplatsen uppdateras. Processen är ganska enkel, och du kan även använda din Technorati medlemskap för att öka populariteten för de webbplatser du besöker.

Instruktioner

1 Registrera dig för ett Technorati medlemskap. Registrerings är gratis. Du måste ange en giltig e-postadress och en föredragen användarnamn och lösenord. Du kommer då att få i uppdrag att välja några ämnen som intresserar dig, så att Technorati systemet kan rekommendera bra material att läsa för dig.

2 När du är registrerad, gå till dina favoriter. Länken "favoriter" ligger nära toppen av Technorati webbplats när du är inloggad. Klicka på den länken.

3 Väl inne Favoriter, märker de två fälten till vänster så att du kan ange en webbadress och några beskrivande taggar för en webbsida. Denna funktion kommer att fungera som dina bokmärken i Technorati. Ange i en giltig webbadress på en webbsida och ange i vissa taggar. Till exempel, om webbplatsen handlar om kvinnors hälsa, ange "kvinnor, hälsa, fitness" eller något liknande. Detta gör att du kan söka dina bokmärken senare.

4 Om du vill visa dina bokmärken favoriter inom Technorati när som helst, klicka på Favoriter nära toppen av Technorati webbplats när du är inloggad. Du kan välja att visa "inlägg från favoriter" eller "favoritbloggar". Den förstnämnda gör att du kan visa enskilda blogginlägg inom den bokmärkta webbplats om det är en blogg. Den senare är bara en lista över de webbplatser du gillar att läsa.

5 Trevlig läsning!

Tips

  • Om du är en blogg författare, kan du bädda in en knapp i din blogg som användarna kan klicka automatiskt bokmärke din blogg som en favorit. Detta är ett utmärkt sätt att marknadsföra din blogg och öka din ranking. Du kan få på knappen genom att gå till Verktyg och läsa instruktioner om hur man bädda in knappen.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com