Hur man läser e-post från Bellsouth

March 13

Hur man läser e-post från Bellsouth


E-post är en metod för att utbyta meddelanden elektroniskt med andra e-postanvändare över Internet. E-post först uppfanns år 1971; användningen har ökat enormt under de senaste åren. Enligt en studie utförd av "The Radicati Group" i augusti 2008 fanns det cirka 1,3 miljoner människor som använde e-post. Använda e-post för att motsvara andra är bekvämt och sparar tid och pengar. Via e-post från Bellsouth är inte annorlunda.

Instruktioner

1 Klicka på ikonen "Internet Explorer" som finns på skrivbordet eller i botten av webbläsaren i "Aktivitetsfältet." En ny "Internet Explorer" öppnas.

2 Välj och klicka på "Assistant" fliken, som ligger på övre högra hörnet av webbläsaren. Fyra alternativ kommer nu att finnas tillgängliga att välja från.

3 Klicka på bilden av kuvertet, som är "E-post" -ikonen. Du kommer nu att hänvisas till "WEB E-Mail" logga in fönster. Du kommer att bli ombedd att välja en domän från rullgardinsmenyn och ange ditt användarnamn och lösenord.

4 Ange ditt användarnamn och lösenord och klicka sedan på "Go". Du kommer nu vara i "meddelandecentral" där man kan ändra språk till dina önskemål. Du kan också välja Webmail View som du vill använda.

5 Klicka på "Gå till e-post." Du kommer att dirigeras till din i fält. Du kommer att kunna se vem meddelandena kommer från och kommer att ha möjlighet att ta bort dem eller visa dem.

6 Klicka på e-postmeddelandet som du vill visa. E-postmeddelandet är nu tillgänglig för dig att läsa. Du har möjlighet att antingen rapport som spam eller blockera avsändaren.

Tips

  • För att komma åt viktiga e-postmeddelanden enkelt göra individuella mappar för dem och lagra dem där. Till exempel kan du namnge en mapp "Betalnings bekräftelser" att hålla e-post som bevis på betalningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com